За нас

Нашият Екип

Това, което ни прави истински специални и отличителни е нашият екип от високо доказали се специалисти в бранша. Нашите готвачи и сервитьори имат богат опит зад гърба си, трупан с години. Те са доказани професионалисти и са едни от най-добрите в България.

Антоанета Ганева 
(главен готвач)

Веселин Илиев
(готвач Josper-grill)


Богдана Петкова
(готвач студена кухня)

Николай Колев
(готвач топла кухня)


 

Иван Димитров 
(готвач Josper-grill)

За храната

 Отличаваме се с изключително високото качество на храната. Всичко е домашно, прясно и еко-съобразно. Морската храна в ресторант “Саро” е изключително висококачествена. Поне два пъти в седмицата наши доставчици отиват до гръцката рибна борса, за да подберат и закупят възможно най-пресните морски дарове, които след това приготвяме с подправки и зеленчуци закупени от български фермери.