Идея

Добре дошли в нашия бутиков средиземноморски ресторант ,,САРО” !

Имаме удоволствието да ви представим нашето мото, което е, че най-важно е какво ядем, а след това как сме облечени, къде живеем и каква кола караме. 
За тази цел нашият екип е подбрал био и домашно произведени и отгледани продукти, както и прясно уловена от морето риба и морски дарове, с които ще ви приготвим превъзходните предложения, събрани в нашето меню. 
Можем да гарантираме, че сме свели до минимум работата с полуфабрикати и се стараем да произвеждаме  всичко  в нашия ресторант без консерванти и подобрители. Прясната риба,скариди ,калмари,октопод и миди доставяме всяка седмица от рибна борса до Солун. Телешкото и агнешкото ни месо се осигуряват от монасите на Кремиковския манастир, включително и червеното и бяло вино, с което готвим. 
Медът и прясното мляко, с което работят нашите готвач майстори, се доставят от региона на гр.Брезник. От млякото сами си приготвяме киселото мляко, изварата и десертите. Яйцата както и част от сезонните зеленчуците и плодове се доставят пресни от Волуяк. Агнешкото,както и домашното сирене се доставя от с.Рибарица, докато свинското месо е от района на Лесидрен от домашно отгледани прасета. За нас е от изключителна важност да доставяме всеки ден пресни плодове и зеленчуци. Още повече, че от тези, които не се използват през деня, се приготвят най-различни и разнообразни видове сладко, конфитюри, мармалади, песто, лютеница и всички заготовки, с които кухнята работи. В допълнение разполагаме със сушилня за плодове и зеленчуци, сами отглеждаме ядливите цветя и аранжировка за храната. Един от нашите най-големи плюсове е, че разполагаме с фурна за опушване на месо, сирена и риба. 
Сами приготвяме пастата си по стара италианска рецепта. Без да искаме да преувеличаваме, имаме най добрата и голяма фурна-грил на въглища JOSPER -50, на която печем не само месото, рибата ,но и хляба, който се сервира. Не на последно място, разполагаме със собствен сладкарски цех, в които произвеждаме сами всички десерти, сладоледи и сорбета. Може би заради всичко, което споменахме, или заради добрите отзиви от наши клиенти, ресторантът е предпочитано място за обяд и вечеря на президенти, министър председатели, министри, дипломати, бизнесмени, холивудски артисти  и на други световно известни личности както и за всички вас, които цените висококачествени продукти.